techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

Online Klantportalen

Diensten

Optimaliseer interactie met een gebruiksvriendelijk klantportaal

Een klantportaal is een professionele manier om digitaal service te bieden aan klanten en je sales effectiever te organiseren. Bedrijfsprocessen, data en communicatie komen hier op een centrale plek bij elkaar. Wij ontwikkelen klantportalen waar snelheid en gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

Verbeter je klantenservice

Met behulp van een online klantenportaal of mijn-omgeving kan je klanten op ieder moment van de dag van dienst zijn. Dit kunnen B2B klantomgevingen zijn waarin producten besteld kunnen worden, portalen voor het maken van afspraken met dienstverleners of het contact opnemen met de klantenservice. Door het bieden van een klantomgeving zijn organisaties in staat de gebruikerstevredenheid te vergroten en sneller business doelstellingen te verwezenlijken.

Klantomgevingen voor B2B en B2C image techtribe

Klantomgevingen voor B2B en B2C

Wij bouwen platformen die aansluiten op de wensen van de gebruiker en makkelijk meegroeien met de ambities van de organisatie. Zowel zakelijke gebruikers als consumenten zijn kritischer dan ooit als het gaat om gebruik van online diensten. Een snelle en intuïtieve klantbeleving komt hierin tegemoet. Wij bouwen klantportalen die volledig integreren met je applicatielandschap: zo is alle relevante data uit je business software beschikbaar in het portaal.

Wat levert een goed klantportaal op?

Klanttevredenheid

 • Je diensten zijn 24/7 beschikbaar

 • Je klant is in controle over wat hij afneemt

 • Je tilt dienstverlening naar een hoger niveau

Klantbetrokkenheid

 • Je klanten kunnen makkelijker contact opnemen

 • Je verbetert klantcommunicatie

 • Je diensten zijn toegankelijker

Werk efficiënter

 • Je bespaart tijd door gestroomlijnde processen

 • Gerichte klantcommunicatie verlaagd de druk op je service afdeling 

 • Vergroot verkoopkansen

Techtribe ontwikkelt klantportalen met innovatieve technologie

Onze werkwijze

Techniek is voor ons de basis. Niet alleen omdat we daar goed in zijn, vooral omdat we vinden dat klantportalen moeten kunnen meebewegen met jouw commerciële ambities. Dat doe je met een passend serverless platform. Solide. Flexibel en betrouwbaar. Zo zorgen we ervoor dat het portaal bijdraagt aan een positieve merkbeleving en de ambities van je organisatie.

hoe wij werken image werknemer joey

Future proof klantenportaal dat mee kan evolueren met jouw merk en de markt.

Wij bouwen platforms die organisaties uniek maken en aansluiten op de wensen en behoefte van je gebruikers. Zo maken we klanten enthousiast om het portaal te gebruiken. Voor de optimale user experience voeren onze UX designers user tests uit en ontwikkelen zij persona’s op basis van je doelgroep. Om dit te bereiken werken we met vier technologische randvoorwaarden:

 1. 01

  Microservices

  Bij een microservice architectuur, worden applicaties als een verzameling services gestructureerd. Deze werkwijze zorgt ervoor dat complexe applicaties snel en betrouwbaar kunnen worden ontwikkeld, getest, deployed en onderhouden. Zo zijn we in staat sneller en efficiënter ontwikkelen.

 2. 02

  API-first strategie

  Organisaties die een technologisch ecosysteem omarmen, moeten een API-first strategie adopteren. Deze werkwijze is gebaseerd op de microservice architectuur waarbij deze services worden ontsloten via API’s. Dit zorgt ervoor dat functies en systemen eenvoudiger met elkaar te verbinden zijn.

 3. 03

  AWS

  Public cloud is niet meer weg te denken uit de technologiestack van moderne organisaties. De developers van Techtribe hebben zich gespecialiseerd in Amazon Web Services (AWS) en hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen. Wij begeleiden onze klanten in hun weg naar een succesvolle en kostenefficiënte inzet van de cloud.

 4. 04

  Serverless

  Een serverless klantenportaal, waar in de basis geen fysieke server aan te pas komt, is in staat eindeloos op en af te schalen. Dit zonder je zorgen te maken over het beheer en onderhoud van de servers.

Makerstreet collectief van agencies met digitale specialisten

Meer dan alleen portalen en development

Wij zijn onderdeel van MakerStreet: een collectief van agencies met digitale specialisten. Onze collega’s helpen je graag verder met de ontwikkeling van een app, UX, visual design of een van de vele andere specialismen.

Slimme developers nodig?

Vertel ons waar je naar op zoek bent. De specialisten van Techtribe helpen je graag de juiste keuze te maken.

Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen. Denk aan je huidige applicatielandschap én de gewenste situatie waar je naartoe wil.