techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

over ons techtribe header image

Over ons

Een team van volwaardige cloud native specialisten

Door de jaren heen zijn wij te vaak tegen de limitaties van traditionele server infrastructuur aangelopen. Onze developers gaven aan dat het werken met dit soort platformen de time-to-market vertraagt en de schaalbaarheid tekort schiet. Daar worden zowel onze klanten als onze developers niet blij van natuurlijk. Door applicaties cloud native te ontwikkelen maken wij iedereen weer gelukkig.

Blijven ontwikkelen

Onze liefde voor code is groot. Zo groot dat we onszelf continu willen verbeteren. Daarom besteden we 10% van onze tijd aan onze ontwikkeling en peer reviews. Zo zorgen we ervoor dat ons werk altijd van het allerhoogste niveau is.

Volledige focus

Onze developers zijn back-enders in hart en nieren. Daarom laten wij het front-end werk over aan specialisten. Zo kan ons team zich volledig richten op het bouwen van integraties en bedrijfsspecifieke business logica: uitdagende vraagstukken die onze developers energie geven.

Meer dan alleen backend

TechTribe is onderdeel van MakerStreet. Een stap de deur uit en de frontend developers van TouchTribe staan voor je klaar. Zij zetten high end design moeiteloos om naar pixel perfecte code. Ook een award winning designstudio, een enthousiast marketingteam en een innovatielab zijn onderdeel vanĀ MakerStreet. We kunnen binnen no-time een multidisciplinair team voor je samenstellen.

Naast ons werk

We zijn dol op ons werk. Maar ook op gezelligheid. Daarom zijn we altijd in voor een borrel of een feestje. Dit kan variƫren van een BBQ tot een meetup die we organiseren. De jaarlijkse MakerStreet uitjes naar het buitenland zijn ook altijd een doorslaand succes!

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen voor TechTribe of een van onze andere MakerStreet agencies. Neem een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer direct.