techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

digitale strategie header techtribe

Digitale strategie

Business Challenges

Laat je organisatie sneller groeien door te digitaliseren.

De wijze waarop mensen digitale diensten ervaren, is fundamenteel veranderd. Organisaties moeten blijven evolueren om aan veranderende behoeften te voldoen en waarde toe te blijven voegen aan klanten, partners, medewerkers en andere belanghebbenden. Techtribe helpt organisaties met het opzetten van een toekomstbestendig plan om je digitale doelen op korte en lange termijn te bereiken.

Digitalisering

 1. 01

  Software als strategische prioriteit

  Organisaties met een strategische focus op softwareontwikkeling, zullen het verschil maken.

 2. 02

  IT roadmap uitgestippeld

  Is het onduidelijk of je huidige applicatielandschap de groeiambitie van je organisatie kan ondersteunen? Techtribe helpt met het opstellen van een IT roadmap

 3. 03

  Modernisatie applicatielandschap

  Heb je een legacy-app die toe is aan vernieuwing? Of past je bedrijfsproces niet meer bij je huidige software? Onze consultants staan voor je klaar om mee te denken.

maatwerk of standaard digitale strategie techtribe

Maatwerk of standaard software

Digitale processen moeten nauw worden geïntegreerd met de bedrijfsstrategie. Wij zoeken altijd eerst naar een moderne standaardoplossing die precies aansluit op de vraag. Als deze niet beschikbaar zijn, ontwikkelen we een cloud native maatwerkoplossing. Zo heb je altijd een echt passende oplossing.

Maximale waarde

Digitale processen moeten nauw worden geïntegreerd met de bedrijfsstrategie. Wij zoeken altijd eerst naar een moderne standaardoplossing die precies aansluit op de vraag. Als deze niet beschikbaar zijn, ontwikkelen we een cloud native maatwerkoplossing. Zo heb je altijd een echt passende oplossing.

 • Data integratie

  Door systemen met elkaar te integreren bent je in staat de kwaliteit en beschikbaarheid van data te  verbeteren. De contactgegevens van klanten die producten bestellen in jouw online winkel, worden bijgewerkt naar CRM-, ERP- en financiële pakketten. Creëer een geïntegreerd overzicht: de volledige klantinformatie kan met een druk op de knop worden weergegeven zonder toegang tot verschillende applicaties.

 • Procesintegratie

  Wanneer een klant of leverancier actie onderneemt in een bestel of leveranciersportaal is het wenselijk dat er functionaliteit in de achterliggende business software getriggerd wordt. Middels procesintegratie is het mogelijk inzicht in de digitale processen te krijgen en te kunnen monitoren en optimaliseren.

 • 01

  API-first development

  Met API’s koppelen we business software aan webapplicaties voor realtime informatie uitwisseling. Zo zijn klanten op ieder platform te bedienen.

 • 02

  Cloud migratie

  Wil je je huidige infrastructuur, of een deel daarvan naar de cloud verplaatsen? Onze specialisten kunnen je bestaande services vervangen door cloudservices uit het AWS platform. Zo maak je direct gebruik van de voordelen van de cloud.

Heb je een uitdaging op gebied van digitale strategie?

De specialisten van Techtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.