techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

cloud native header image techtribe

Cloud native development

Technologie

Een future proof klantenportaal platform voor jouw bedrijf.

Wij bouwen dat wat organisaties uniek maakt. Denk aan afwijkende businessmodellen en software integraties. Dit doen wij met microservices, wat zorgt voor overzichtelijk onderhoud en het snel kunnen toevoegen van nieuwe functionaliteiten op basis van serverless technologie binnen Amazon Web Services.

API-first strategie

Organisaties die een technologisch ecosysteem omarmen, moeten een API-first strategie adopteren. Deze werkwijze is gebaseerd op een microservice architectuur, waar applicaties werken als een verzameling kleine services. Deze microservices worden ontsloten via API’s, werken onafhankelijk van elkaar en zijn uit individueel uit te breiden. Dit zorgt ervoor dat functies en systemen eenvoudiger met elkaar te verbinden zijn.

microservices technologie techtribe

Microservices

Als je werkt met een microservice architectuur, dan structureer je een applicatie als een verzameling services. Je kan onderdelen los van elkaar ontwikkelen, bouwen, testen en onderhouden. Deze werkwijze zorgt ervoor dat je complexe applicaties snel, frequent en betrouwbaar kan ontwikkelen, testen, deployen en onderhouden. Techtribe is hiermee in staat sneller en efficiënter klantportalen te ontwikkelen.

AWS

Een klantenportaal is voor iedere organisatie uniek. Wij bouwen de onderdelen die jouw organisatie onderscheidend maken. Denk aan unieke front-end, integraties met specifieke systemen of maatwerk services. Dit is de reden waarom wij kiezen voor een technologie die in de basis modulair ingezet wordt. Door te werken met bestaande services van AWS is het vaak mogelijk om al in enkele weken een de eerste klanten toegang te geven tot het portaal.

Waarmee helpen wij jou?

Techtribe brengt je complete ecosysteem bij elkaar in een digitaal portaal waar zowel je zakelijke klanten als consumenten de beste klantervaring hebben. Dit doen we door relevante applicaties en data bij elkaar te brengen op de plek waar de klant dit nodig heeft.

hoe wij werken image werknemer joey

Vraag een offerte aan

De specialisten van Techtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen. Denk aan je CMS en applicatielandschap en de gewenste situatie waar je naartoe wil.