techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

cloud native header image techtribe

Cloud native development

Technologie

Schaalbare applicaties met een korte time-to-market

Wij bouwen applicaties in Cloud Native op basis van AWS. Het ontwikkelen van Cloud Native levert je organisatie nog grotere strategische voordelen op, denk aan: kostenbesparing, hogere schaalbaarheid, betere security en een korte time-to-market.

Schaalbaarheid van Cloud Native

Cloud Native applicaties maken gebruik van horizontal scaling. Dat betekent dat de applicatie automatisch op- en afschaalt wanneer de toepassing veel of juist heel weinig gebruikt wordt. Is het erg druk op jouw platform? Bijvoorbeeld op Black Friday wanneer je zoveel mogelijk orders wilt verwerken in de kortst mogelijke tijd? Dan schaalt de applicatie automatisch met het verkeer mee. Sterker nog: je bent verzekerd van uptime op de momenten dat jouw organisatie die het hardst nodig heeft.

microservices technologie techtribe

Korte time-to-market en snellere bedrijfsdoelen

Door applicaties Cloud Native te ontwikkelen, verkort je de time-to-market aanzienlijk. Doordat je veel standaard functionaliteiten gebruikt die al in het ecosysteem van services van je cloud provider zitten, hoef je deze niet meer zelf te ontwikkelen. Daardoor kun je als organisatie focussen op het ontwikkelen van de bedrijfskritische functionaliteiten die jouw organisatie uiteindelijk uniek maken. Doordat de cloud provider de eigen services ook up-to-date houdt, hoef jij hier geen aandacht meer aan te besteden.

Cloud Native via AWS

Een applicatie is voor iedere organisatie uniek. Wij bouwen de onderdelen die jouw organisatie onderscheidend maken. Denk aan integraties met specifieke systemen of maatwerk services. Dit is de reden waarom wij kiezen voor een technologie die in de basis modulair ingezet wordt. Door te werken met bestaande services van AWS is het vaak mogelijk om al in enkele weken een de eerste klanten toegang te geven tot het portaal.

Waarmee helpen wij jou?

Techtribe ontwikkelt jouw complete applicatie via Cloud Native. Als AWS-partner doen wij dit door klant- en leveranciersportalen te bouwen die de klant echt nodig heeft.

hoe wij werken image werknemer joey

Vraag een offerte aan

De specialisten van Techtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen. Denk aan je CMS en applicatielandschap en de gewenste situatie waar je naartoe wil.