techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

AWS header image technologie techtribe

Amazon Web Services

Technologie

Techtribe is jouw certified AWS partner.

Public cloud is niet meer weg te denken uit de technologiestack van moderne organisaties. De developers van Techtribe hebben zich gespecialiseerd in Amazon Web Services (AWS) en hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen. Wij begeleiden onze klanten in hun weg naar een succesvolle en kostenefficiënte inzet van de cloud.

Wat is AWS?

AWS staat voor Amazon Web Services en is een van 's werelds grootste aanbieders van public cloud diensten. Dit cloudplatform bevat meer dan 200 beschikbare services om cloud native applicaties te bouwen en er worden doorlopend nieuwe features beschikbaar gesteld waar organisaties hun voordeel mee kunnen doen. AWS is marktleider in serverless, een manier om applicaties te laten draaien zonder je zorgen te hoeven maken over serverconfiguraties. Dit zorgt ervoor dat wij nog sneller applicaties kunnen ontwikkelen en releasen!

AWS sleutel tot succes techtribe

Wat betekent AWS voor jouw organisatie?

Voor veel organisaties is de sleutel tot succes ‘snelheid in digitale innovatie’. Doordat Amazon Web Services vele innovatieve functionaliteiten standaard aanbiedt ben je in staat sneller met de laatste technieken te experimenteren, deze te valideren en te implementeren. Zo ben je meer wendbaar en flexibel. 

Door de wereldwijde infrastructuur is je webapplicatie altijd goed bereikbaar. Bovendien beschikt AWS over over uitgebreide geautomatiseerde security features en audit trails, waardoor je als organisatie aantoonbaar compliant bent.

Licentiekosten

Aan het gebruik van een cloudplatform zijn altijd kosten verbonden. AWS werkt volgens het ‘pay-per-use’ principe, wat betekent dat je alleen betaald voor wat je gebruikt. Door het slim inzetten van resources zijn budget- en kostenbeheer eenvoudig te implementeren en te beheren. Zo betaal je nooit te veel.

Security & compliance

Het AWS cloud platform is gebouwd volgens de hoogste normen voor privacy en gegevensbeveiliging, en maakt gebruik van het Shared Responsibility Model. Dit model definieert de verdeling van verantwoordelijkheden voor beveiliging in de cloud tussen Amazon Web Services (AWS) en de klant. De developers van Techtribe richten je platform zo in, dat jij hier geen risico in loopt.

Ook wordt AWS continu geaudit op een tal van security en compliance gebieden zoals de diverse SOC rapportages en 
ISO 9001, ISO 27001, voor kwaliteitsmanagement en databeveiliging.

security compliance aws partner techtribe

Onze diensten op AWS

 • 01

  Cloud native development

  Toekomstbestendige webapplicaties direct gebouwd in de cloud voor optimale schaalbaarheid, flexibiliteit en snelheid.

 • 02

  API-first development

  Met API’s koppelen we business software aan webapplicaties voor realtime informatie uitwisseling. Zo zijn klanten op ieder platform te bedienen.

 • 03

  Serverless

  Een serverless klantenportaal, waar in de basis geen fysieke server aan te pas komt, is in staat eindeloos op en af te schalen. Dit zonder je zorgen te maken over het beheer en onderhoud van de servers.

 • 04

  Cloud migratie

  Wil je je huidige infrastructuur, of een deel daarvan naar de cloud verplaatsen? Onze specialisten kunnen je bestaande services vervangen door cloudservices uit het AWS platform. Zo maak je direct gebruik van de voordelen van de cloud.

Belangrijkste voordelen van Amazon Web Services

Techtribe employee Joey development office homepage image
 • Pay per use

  Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Heb je te maken met variërende bezoekersaantallen, dan is een oplossing van AWS iets voor jou.

 • Toekomstbestendig & Innovatief

  Ben je op zoek naar een manier om je webapplicatie met hoge snelheid door te ontwikkelen? Of wil je een heel nieuw platform neerzetten? Door applicaties te ontwikkelen binnen de AWS cloud beschik je over een moderne IT architectuur die klaar is voor de toekomst.

 • Schaalbaar / high traffic

  Het tijdperk van rokende servers door piekbelasting is voorbij. De infrastructuur van AWS geeft je de mogelijkheid om oneindig te schalen (als dat nodig is).

 • Compliant

  Altijd aantoonbaar compliant door de juiste certificeringen van het AWS cloud platform.

 • Uitgebreid ecosysteem

  In het AWS cloud-platform zijn standaard meer dan 200 diensten beschikbaar om cloud native applicaties te bouwen.

Zoek je een AWS partner?

De specialisten van Techtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.