techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

Technologie header image

Technologie

Moderne oplossingen voor digitale leiders

Wij helpen organisaties van technologie innovatieversneller te maken. We bieden strategieƫn en middelen om moderne cloudoplossingen in te zetten om zakelijke doelen te bereiken. De oplossingen die we bieden, stellen bedrijven in staat om toekomstgerichte digitale klantervaringen te creƫren, waardoor ze een leider in hun branche worden.

 • 01

  API first development

  Deze werkwijze is gebaseerd op een microservice architectuur, waar applicaties werken als een verzameling kleine services. Deze microservices worden ontsloten via APIā€™s, werken onafhankelijk van elkaar en zijn uit individueel uit te breiden. Zo ben je wendbaar en flexibel.

 • 02

  Cloud native development

  Wij bouwen dat wat organisaties uniek maakt. Denk aan afwijkende businessmodellen en software integraties. Dit doen wij met microservices, wat zorgt voor overzichtelijk onderhoud en het snel kunnen toevoegen van nieuwe functionaliteiten.

 • 03

  AWS partner

  De developers van Techtribe hebben zich gespecialiseerd in Amazon Web Services (AWS) en hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen. Wij begeleiden onze klanten in hun weg naar een succesvolle en kostenefficiƫnte inzet van de cloud.

 • 04

  Serverless

  Wij bouwen dat wat organisaties uniek maakt. Denk aan afwijkende businessmodellen en software integraties. Dit doen wij met microservices, wat zorgt voor overzichtelijk onderhoud en het snel kunnen toevoegen van nieuwe functionaliteiten op basis van serverless technologie binnen Amazon Web Services.

Makerstreet collectief van agencies met digitale specialisten

Meer dan alleen development

Wij zijn onderdeel van MakerStreet: een collectief van agencies met digitale specialisten. Onze collegaā€™s helpen je graag verder met de ontwikkeling van een app, UX, visual design of een van de vele andere specialismen.

Heb je een technische uitdaging?

Vertel ons waar je naar op zoek bent. De specialisten van Techtribe helpen je graag de juiste keuze te maken.Ā 

Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen. Denk aan je CMS en applicatielandschap en de gewenste situatie waar je naartoe wil.