techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

Expert review

Diensten

Krijg inzicht in de kwaliteit van je portalen

De kwaliteit van de code van je applicaties draagt niet alleen bij aan de snelheid van het doorontwikkelen van je platform, het geeft ook de gebruikerservaring een boost. Ook komt het de onderhoudbaarheid ten goede. Nieuwsgierig naar de actuele status van je platform? Onze experts brengen hem in kaart, brengen pijnpunten aan het licht en geven inzicht in de verbetermogelijkheden.

Status van het portaal

Onze developers controleren je platform op een aantal vaste elementen. Zo kijken we naar de gebruikte technologie, de toekomstbestendigheid ervan en de code-kwaliteit. Hiervoor gebruiken wij marktconforme standaarden uit de markt. Andere onderdelen die uitgelicht worden zijn security en efficiƫntie van de ingerichte processen.

inzichten-vaststellen-analyse-techtribe

Inzichten vaststellen

Na de analyse zetten onze experts hun bevindingen op een rij. De mogelijkheid tot verbetering wordt hier in detail gerapporteerd.

Advies

Met de beoordelingsresultaten heb je een compleet inzicht in de toekomstbestendigheid van je digitale platform. De specialisten van Techtribe kunnen je helpen met het opstellen van een vernieuwde digitale strategie waar deze resultaten de basis vormen.

Advies specialisten techtribe

Waarom een expert review van Techtribe?

 • 01

  Portaal audit

  We beoordelen je businessportaal op een aantal kritieke elementen zoals beheersbaarheid, nu en in de toekomst. Kan het meegroeien met de ambities van de organisatie? Voldoet de security aan de laatste standaarden? Is je businessportaal functioneel voor zowel B2C als B2B eindgebruikers?

 • 02

  Gebruiksvriendelijkheid staat centraal

  Bij Techtribe hebben we een sterke focus op UX-design. Een visueel aantrekkelijke webapplicatie komt de bruikbaarheid en vindbaarheid ten goede. Goed ontworpen websites kunnen de conversie aanzienlijk verhogen.

 • 03

  Technologie review

  Voldoet je huidige technologie stack nog steeds aan de doelstellingen die je organisatie heeft? Werkt je hele digitale landschap samen zoals je het wilt hebben? Is relevante data beschikbaar op de plekken waar het nodig is? Onze experts analyseren de samenhang tussen je applicaties en adviseren hoe je deze beter kunt af te stemmen op je bedrijfsdoelen.

Makerstreet collectief van agencies met digitale specialisten

Meer dan alleen development

Wij zijn onderdeel van MakerStreet: een collectief van agencies met digitale specialisten. Onze collegaā€™s helpen je graag verder met de ontwikkeling van een app, UX, visual design of een van de vele andere specialismen.

Kom in contact voor een expert review

De specialisten van Techtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.