techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

custom development header image techtribe

Custom development

Diensten

Software ontwikkeling en integraties om sneller vooruit te gaan

Wij bouwen maatwerk software en integraties voor organisaties met complexe digitale ecosystemen. Onze oplossingen worden ingezet door bedrijven die met meerdere missiekritische applicaties en databronnen te maken hebben als ERP, CRM en financiële software. Techtribe zorgt ervoor dat alle noodzakelijke functionaliteit samenkomt op 1 plek waar dat nodig is: een mijn-omgeving, klantportaal of leveranciersportaal.

Complexe omgevingen

Wij bouwen omgevingen die aansluiten op de wensen van de gebruiker en makkelijk meegroeien met de ambities van de organisatie. Ook zorgen we ervoor dat de data die nodig is om de juiste klantbeleving te bieden beschikbaar is. Dit doen we door koppelingen op maat te bouwen waarmee we je business software integreren.

juiste data beschikbaar custom development techtribe

De juiste data beschikbaar

Zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is binnen een klant- of leveranciersomgeving is een grote uitdaging. Doordat diverse databronnen over verschillende informatie beschikken, zoals facturen, orders, communicatie, afspraken of klantinformatie dienen er koppelingen met de afzonderlijke systemen opgezet te worden. Met behulp van een API-first strategie zorgen we dat functies en systemen eenvoudig met elkaar te verbinden zijn. Zo hebben jij, je klanten én leveranciers altijd de juiste informatie op het scherm.

Toekomstbestendig platform

Het kunnen meebewegen met marktontwikkelingen, het snel doorontwikkelen van je dienstenportfolio of radicaal het roer omgooien als organisatie. Veel bedrijven willen het, maar kunnen het niet omdat ze vastzitten aan een verouderd systeem. Wij ontwikkelen uitsluitend met cloud native technologie zodat je altijd wendbaar en flexibel bent.

toekomstbestendige platforms techtribe

Waarom custom development van Techtribe?

  • 01

    Moderne technologie

    Wij bouwen de onderdelen die merken onderscheidend maken. Denk aan integraties met specifieke systemen of maatwerk services. Dit is de reden waarom wij kiezen voor een technologie die in de basis modulair ingezet wordt. Door te werken met bestaande services van AWS is het vaak mogelijk om al in enkele weken een de eerste klanten toegang te geven tot het portaal.

  • 02

    API first

    Organisaties die een technologisch ecosysteem omarmen, moeten een API-first strategie adopteren. Deze werkwijze is gebaseerd op de microservice architectuur waarbij deze services worden ontsloten via API’s. Dit zorgt ervoor dat functies en systemen eenvoudiger met elkaar te verbinden zijn.

Makerstreet collectief van agencies met digitale specialisten

Meer dan alleen development

Wij zijn onderdeel van MakerStreet: een collectief van agencies met digitale specialisten. Onze collega’s helpen je graag verder met de ontwikkeling van een app, UX, visual design of een van de vele andere specialismen.

Heb je een development uitdaging?

De developers van Techtribe zijn specialisten in het ontwikkelen van custom oplossingen. Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.