techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

Onze diensten

Businessportalen waar je blij van wordt

Techniek is voor ons de basis. Niet alleen omdat we daar heel goed in zijn, vooral omdat we vinden dat businessportalen moet kunnen meebewegen met jouw commerciële ambities. Dat doe je met een passend technisch platform. Solide. Flexibel. En vooral betrouwbaar.

 • 01

  Business portalen

  Een business portaal die de beste service biedt aan medewerkers, klanten en leveranciers. Onze oplossingen bieden flexibiliteit, wendbaarheid en de juiste integraties met je applicatielandschap.

 • 02

  Leveranciers portalen

  Werk nog efficiënter samen met leveranciers. Een goed ingericht leveranciersportaal geeft leveranciers inzicht in alle informatie die zij nodig hebben om goed te functioneren. En dit vanuit een centrale plek die dag en nacht beschikbaar is. Dit creëert helderheid, scheelt tijd en verbetert de relatie.

 • 03

  Mijn-omgevingen

  De voorkant gebruiksvriendelijk en intuïtief, de achterkant is buitengewoon slim. Wij helpen je met het automatiseren van bedrijfsprocessen, de ontsluiting van data vanuit je missiekritische systemen en digitaliseren de interacties met je klant, waardoor zij in controle zijn.

 • 04

  Backend development

  Onze developers bouwen het liefst simpele oplossingen voor complexe problemen. Dit doen zij volgens onze technologische randvoorwaarden om zo optimaal aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen: toekomstbestendige, gebruiksvriendelijke en flexibele oplossingen voor eindgebruikers

 • 05

  Custom development

  Wij bouwen maatwerk software en integraties voor organisaties met complexe digitale ecosystemen. Onze oplossingen worden ingezet door bedrijven die met meerdere missiekritische applicaties en databronnen te maken hebben als ERP, CRM en financiële software.

 • 06

  Expert review

  De kwaliteit van de code van je applicaties draagt niet alleen bij aan de snelheid van het doorontwikkelen van je platform, het geeft ook de gebruikerservaring een boost. Dit komt ten goede aan de onderhoudbaarheid. Nieuwsgierig naar de actuele status van je platform?

Makerstreet collectief van agencies met digitale specialisten

Meer dan alleen portalen en development

Wij zijn onderdeel van MakerStreet: een collectief van agencies met digitale specialisten. Onze collega’s helpen je graag verder met de ontwikkeling van een app, UX, visual design of een van de vele andere specialismen.

Slimme developers nodig?

Vertel ons waar je naar op zoek bent. De specialisten van Techtribe helpen je graag de juiste keuze te maken.

Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen. Denk aan je huidige applicatielandschap én de gewenste situatie waar je naartoe wil.