techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

Financial lease

Automatisering van het volledige aanvraagproces

FinancialLease.nl is dé onafhankelijke en objectieve online specialist in zakelijke lease-auto’s. De ambitie is om door middel van Straight Through Processing (STP) het proces geheel digitaal te laten verlopen. Van het zoeken van de juiste auto, tot het tekenen van het lease contract, zonder menselijke tussenkomst.

De juiste lease-auto vinden tussen 70.000 auto’s

Financiallease.nl is marktleider op het gebied Financial Lease, met ruim 70.000 nieuwe en jong gebruikte auto’s. De zoekmachine helpt de gebruiker om het juiste type auto te vinden. De uitgebreide filteropties zorgen dat de gebruiker snel de perfecte auto kan vinden.

In een hogere versnelling

Met een catalogus van 70.000 auto’s en 20.000 productmutaties per dag, moet het systeem in een hoge versnelling draaien. De onderliggende architectuur is zo ingericht dat het systeem snel blijft reageren. Elke zoekactie geeft binnen 100 milliseconden resultaat aan de eindgebruiker. Dit zorgt voor een prettige user experience.

Meer zichtbaarheid door integraties met autodealers

Als grootste financiële lease aanbieder van Nederland wil Financial Lease niet alleen zichtbaar zijn op haar eigen e-commerce omgeving, maar ook via aangesloten dealers. Daarom heeft fianciallease.nl honderden aangesloten dealers de optie gegeven om de catalogus van Financial Lease te integreren binnen hun eigen website.

Resultaat

Het bestaande platform van financiallease.nl is gemigreerd naar een e-commerce platform. Online kunnen gebruikers een offerte aanvragen. Hiermee is de eerste stap gezet om Straight Through Processing te implementeren.

  • 100 milliseconden

    Snelle zoekresultaten binnen 100 milliseconden

  • 70.000 producten

    Hoge schaalbaarheid met 70.000 producten en 20.000 mutaties per dag.

Slimme developers nodig?

Vertel ons waar je naar op zoek bent. De specialisten van Techtribe helpen je graag de juiste keuze te maken.

Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen. Denk aan je huidige applicatielandschap én de gewenste situatie waar je naartoe wil.