techtribe logo

Development agency voor cloud native applicaties

vernieuwen applicatielandschap header techtribe

Vernieuwen applicatielandschap

Business Challenges

Organisaties die de toekomst het hoofd willen bieden, moeten hun applicaties hierop aanpassen.

Een goed werkende website of digitale dienst is nooit helemaal af. In de loop van de tijd veranderen organisaties, net als klanten, leveranciers en het IT ecosysteem. Er moeten continu wijzigingen worden doorgevoerd om relevant te blijven. Door nieuwe functies aan het platform toe te voegen en je dienstenportfolio uit te breiden, kun je voorop blijven lopen.

Duidelijke Roadmap

Het is niet duidelijk of je huidige software de ambities van je organisatie kan ondersteunen? Samen ontwikkelen we een solide digitale strategie die je kan helpen bij het behalen van je bedrijfsdoelen. We zetten een stip op de horizon en ontwikkelen de gewenste functionaliteit om tot een toekomstbestendig platform te komen.

verhoog continuiteit vernieuwen applicatielandschappen techtribe

Verhoog continuïteit

Zijn je applicaties niet meer compatibel met elkaar en met je bedrijfsprocessen? Wij bouwen software-integraties op maat om je proces en digitale strategie te ondersteunen. Voor de beste resultaten gebruiken we uitsluitend moderne serverless technologie.

Moderniseer je applicatielandschap

Een belangrijke stap bij het updaten van je applicatielandschap is de integratie met bedrijfssoftware. Door systemen en data te koppelen, krijg je een beter inzicht in de effectiviteit en verbeter je de continuïteit van de organisatie. Door het CRM en bestelsysteem te koppelen aan je digitale platform, kun je klanten via het klantenportaal meer controle geven om zaken te regelen, zoals facturen downloaden of andere aanvragen doen of opnieuw bestellingen plaatsen.

Legacy uitfaseren

Legacy remt het vermogen om te groeien. Blijf de concurrentie voor door je platform te updaten en bedrijfsprocessen in te richten om de beste flexibiliteit te bereiken. Techtribe helpt u uw huidige platform op basis van stabiliteit te transformeren naar een cloud-native architectuur die geschikt is voor flexibiliteit en innovatie.

Legacy uitfaseren techtribe
  • 01

    AWS

    Public cloud is niet meer weg te denken uit de technologiestack van moderne organisaties. De developers van Techtribe hebben zich gespecialiseerd in Amazon Web Services (AWS) en hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen. Wij begeleiden onze klanten in hun weg naar een succesvolle en kostenefficiënte inzet van de cloud.

  • 02

    Moderne technologie

    Wij bouwen de onderdelen die merken onderscheidend maken. Denk aan integraties met specifieke systemen of maatwerk services. Dit is de reden waarom wij kiezen voor een technologie die in de basis modulair ingezet wordt. Door te werken met bestaande services van AWS is het vaak mogelijk om al in enkele weken een de eerste klanten toegang te geven tot het portaal.

Makerstreet collectief van agencies met digitale specialisten

Meer dan alleen development

Wij zijn onderdeel van MakerStreet: een collectief van agencies met digitale specialisten. Onze collega’s helpen je graag verder met de ontwikkeling van een app, UX, visual design of een van de vele andere specialismen.

Heb je een development uitdaging?

De developers van Techtribe zijn specialisten in het ontwikkelen van custom oplossingen. Bel Daan op 06-43432930. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.